Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O nouă decizie! Cum va circula transportul în Chișinău sâmbătă și duminică

© Sputnik / Mihai CarausЛюди и общественный транспорт
Люди и общественный транспорт  - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2021
Abonare
Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a Municipiului Chișinău s-a reunit sâmbătă în ședință și a stabilit cum va circula transportul public în weekend și în zilele lucrătoare.

CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Sâmbătă și duminică transportul public va circula conform unui program stabilit pentru zilele de odihnă, cu monitorizarea strictă a regimului epidemiologic. 

Acest lucru înseamnă că transportul va circula la o capacitate redusă, dar nu va fi sistat definitiv, așa cum s-a anunțat ieri după ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică. 

În zilele de lucru însă transportul public din Chișinău va circula la capacitate maximă, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19. 

Машина скорой медицинской помощи - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2021
Societate
Noi măsuri dure pentru moldoveni! Iată ce nu avem voie să facem din martie

Autoritățile sanitare au remarcat vineri că situația epidemiologică din țară se agravează, așa că a adoptat noi măsuri dure de prevenire a răspândirii infecției. 

Printre ele se numără trecerea elevilor și studenților la învățământul online pentru o perioadă de două săptămâni și introducerea obligativității de a efectua testul COVID-19 cu 72 de ore înainte de a intra în Republica Moldova.

Totodată, în perioada 1 - 15 martie, pe întreg teritoriu țării este stabilit un regim special de activitate. Astfel, angajatorii din sectorul public, cât și din domeniul privat, vor trebui să organizeze activitatea personalului în așa mod, încât aceștia să nu fie supuși riscul de infectare cu COVID-19. 

 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0