Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Salvatorii continuă să caute minora care s-ar fi înecat în Nistru

Nistru  - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2021
Abonare
Timp de patru zile de căutări sub apele râului, minora de 12 ani care s-ar fi înecat în Nistru așa și nu a mai fost găsită. Salvatorii continuă căutările și sâmbătă. 

CHIȘINĂU 27 feb - Sputnik. După ce timp de patru zile, scafandrierii au căutat minora în lungul și latul râului Nistru, sâmbătă căutările vor continua pe malurile râului și în apropiere de acestea. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că acțiunile salvatorilor vor avea loc pe cale terestră pe malul râului în preajma raioanelor Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă.

Водолаз Аквалангист - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2021
Societate
Căutările continuă: Minora care s-ar fi înecat în Nistru nu a fost găsită - Video

Salvatorii urmează să verifice malurile râului unde curenții de apă ar fi putut să ducă corpul fetei de 12 ani. Pentru ca procesul de căutări să fie mai eficient, vor fi implicați și polițiștii Inspectoratelor de Poliție din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă. Totodată, a fost solicitat ajutorul Poliției de Frontieră ca să patruleze teritoriul în apropierea râului, la frontieră.

IGSU anunță că lucrările de căutare au fost suspendate pe parcursul nopții, după ce patru zile scafandrierii au realizat scufundări subacvatice pentru depistarea minorei, însă fără niciun rezultat. 

Amintim că marți, 23 februarie, o minoră de 12 ani a fost dată dispărută după ce a fost văzută pe gheața subțire a râului Nistru, în apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi. Se presupune că ea s-ar fi înecat în râu.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0