Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Căutările continuă: Minora care s-ar fi înecat în Nistru nu a fost găsită - Video

© Sputnik / Miroslav RotariВодолаз Аквалангист
Водолаз Аквалангист - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2021
Abonare
După 20 de ore de căutări, fata de 12 care s-ar fi înecat în râul Nistru așa și nu a fost găsită. Căutările sunt suspendate odată cu lăsarea întunericului și vor continuă vineri dimineața.

CHIȘINĂU 25 feb - Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, scafandrierii au realizat peste 20 de ore de căutări subacvatice pentru a găsi minora în vârstă de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru, în apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi. Însă fata așa și încă nu a fost găsită.

Зима природа пруд Iarnă natură lac - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2021
Societate
Foto - Cadavrul unei minore, căutat de scafandrieri în râul Nistru: Ce s-a întâmplat
 

Pe parcursul zilei de joi, o echipă de opt specialiști au continuat căutările subacvatice. 

Prin intermediul scanerului, salvatorii au cercetat adâncimea de peste 12 metri a râului, pe o suprafața de 150 mii metri pătrați. Potrivit IGSU, misiunea salvatorilor este îngreunată de depunerile de gheață, curenții puternici de apă, dar și vizibilitatea redusă. Căutările au fost suspendate pe parcursul nopții, iar în dimineața de vineri ele vor continua.

În prezent, psihologii IGSU acordă asistență rudelor îndurerate ale minorei. Amintim că o adolescentă de 12 ani a fost dată dispărută după ce în data de 23 februarie a fost văzută pe gheața subțire a râului Nistru, în apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi. Se presupune că ea s-ar fi înecat în râu.   

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0