Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum se simte Ion Chicu după ce s-a aflat că este internat la terapie intensivă

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaIon Chicu
Ion Chicu  - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2021
Abonare
Ion Chicu a anunțat pe pagina sa de Telegram că se simte mult mai bine și că medicii au reușit să-i salveze viața. Acesta nu a ezitat să le mulțumească medicilor pentru munca pe care o depun zilnic. 

CHIȘINĂU 27 feb - Sputnik. Fostul premier Ion Chicu, internat marți în secția de terapie intensivă a Spitalulului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” a scris un mesaj pe pagina sa de Telegram în care anunță despre starea sa de sănătate. El spune că se simte mult mai bine și a recunoscut că a ajuns în spital din cauza complicațiilor date de COVID-19. 

„Datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare”, a declarat fostul premier. 

Ion Chicu a mai scris că spitalele sunt în prezent supraaglomerate și că personalul medical este extenuat. 

„Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici. Să poți respira de sinestătător e mare lucru, credeți-mă”, a mai scris Ion Chicu. 

Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2021
Societate
Ion Chicu, internat la terapie intensivă

Amintim că marți, 23 februarie, în spațiul public au apărut informații despre faptul că fostul premier a fost internat la terapie intensivă din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. La scurt timp, informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Spitalului Clinic Republican, dar acetsa a refuzat să ofere mai multe detalii despre starea fostului premier, explicând că nu există permisiunea acestuia. Ulterior, Ion Chicu a scris pe canalul său de telegram un mesaj despre medici și le-a mulțumit tuturor pentru susținere.

„Stimați Prieteni, avem în țară cei mai buni medici din lume! Totul va fi bine. Mulțumesc tuturor pentru cuvinte calde și urări de sănătate. Vă rog aveți mare grijă de sănătate. Mulțumesc tuturor pentru cuvinte calde și urări de sănătate. Vă rog aveți mare grijă de sănătate”, a scris Chicu. 

Precizăm că fostul premierul moldovean Ion Chicu a fost diagnosticat pozitiv cu noul tip de coronavirus și la începutul lunii decembrie 2020. Ulterior, Ion Chicu a revenit la muncă și declara că se simte bine. Se pare că acum fostul șef de Guvern a contractat virusul pentru a doua oară. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0