Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Fondul rus de Investiții Directe: dușmanii Rusiei se tem de "Sputnik V"

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaВакцина против COVID-19 "Спутник V" ("Гам-КОВИД-Вак").
Вакцина против COVID-19 Спутник V (Гам-КОВИД-Вак). - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2021
Abonare
Fondul rus de Investiții Directe: a declarat că dușmanii Rusiei se tem de performanța vaccinului "Sputnik V".

Первая в мире вакцина от коронавируса - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2021
Societate
Vaccinul "Sputnik V" a fost autorizat în Republica Moldova
CHIȘINĂU, 26 feb – Sputnik. Oponenții vaccinului rusesc împotriva coronavirusului "Sputnik V" încearcă să submineze încrederea în acest medicament a oamenilor din întreaga lume, deoarece el este unul dintre cele mai bune vaccinuri și, pur și simplu, se tem de el, a declarat Kirill Dmitriev, șeful Fondului rus de Investiții Directe (RDIF), fiind citat de RIA Novosti.

"Cred că putem vorbi nu numai despre recunoașterea internațională a vaccinului "Sputnik V", ci și despre întâietatea noastră în lume... Trebuie să fim modești, dar cinstiți. Avem unul dintre cele mai bune vaccinuri din lume, este o mare realizare a oamenilor de știință ruși, ar trebui să fim mândri de asta", a declarat Dmitriev la deschiderea expoziției dedicate istoriei întâietății ruse în domeniul virusologiei, organizată de Societatea de Istorie a Federația Rusă.

Școală, elev, mască - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2021
Societate
Elevii ar putea să nu mai meargă la școală
"Mulți dușmani ai Rusiei au încercat să submineze încrederea în Rusia, dar noi înțelegem că ei depun atât de multe eforturi pentru a submina încrederea în vaccinul rusesc, deoarece el este unul dintre cele mai bune din lume și, pur și simplu, se tem de el", anunță Dmitriev.

Revista științifică Lancet a publicat anterior rezultatele celei de-a treia faze a studiilor clinice a vaccinului "Sputnik V", confirmând eficiența și siguranța ridicată a acestuia. În timpul studiilor clinice de fază III, "Sputnik V" a demonstrat un nivel înalt de eficacitate, imunogenitate și siguranță – eficacitatea vaccinului a fost de 91,6%. Vaccinul oferă o protecție completă împotriva cazurilor grave de infecție cu noul coronavirus. Vaccinul "Sputnik V" a fost aprobat spre inoculare în peste 30 de țări. Populația totală a țărilor în care este înregistrat vaccinul rusesc este de peste 1,1 miliarde de persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0