Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

24 februarie: Ce semnificație are această zi din punct de vedere numerologic

© Sputnik / Mihai CarausAla Andon
Ala Andon - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2021
Abonare
Fiecare cifră are o semnificație aparte și o vibrație proprie care influențează în mod subtil personalitatea și viața fiecărui individ. Această convingere a exprimat-o în studioul Radio Sputnik Moldova numerologul și psihologul Ala Andon.
24 februarie: Ce semnificație are această zi din punct de vedere numerologic

Potrivit interlocutoarei, din punct de vedere al științei cifrelor, cifra 24 este una extrem de norocoasă și semnifică pace, dragoste și armonie.

Cristina Oxentii - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2020
Horoscop 2021: Cum va fi următorul an pentru fiecare zodie
Dar să le luăm pe rând. Numerologul susține că puterea acestei cifre se datorează de fapt numerelor 2 și 4, fiecare dintre acestea având o energie aparte.

"Cifra 2 înseamnă axa simetriei, punctul de echilibru ce oferă o stare de odihnă, bunătate, liniște. 4 este cea mai stabilă cifră în numerologie și semnifică încrederea în viitor. Împreună 2 cu 4 formează 6 –  cifra dragostei și armoniei", a remarcat Ala Andon.

Amintim că, anterior, numerologul a vorbit și despre anul 2021, care este dominat de cifra 5. Previziunile făcute de specialist arată că vom avea parte de un an plin de schimbări majore. Numerologul a remarcat faptul că noul an va fi mult mai bun decât predecesorul său, chiar dacă efectele pandemiei vor fi resimțite încă o bună perioadă de timp.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0