Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horoscop 2021: Cum va fi următorul an pentru fiecare zodie

© Sputnik / OsmatescoCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
2021 – Anul Taurului de Metal promite a fi mai bun și mai productiv, cel puțin așa arată astrele. Iată ce surprize aduce noul an pentru fiecare semn zodiacal.

În cadrul emisiunii "ATITUDINI", astrologul și fondatoarea "Astro Diamond", Cristina Oxentii, a venit cu câteva previziuni astrologice pentru anul 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Berbec — cea mai grea perioadă a trecut. Noul an vă ușurează mult situația morală și psihologică, veți avea parte de schimbări și perspective de calitate. Va fi un an bun pentru a vă manifesta creativitatea și de a lucra în echipă.

Taur — 2021 este anul vostru, unul marcant. Veți avea parte de schimbări, veți fi mai flexibili, iar viața personală va cunoaște o perioadă relativ echilibrată, cu condiția că vă veți păstra calmul și veți gestiona emoțiile.

Lucia Palii  - Sputnik Moldova
Previziuni astrologice: Ce ne așteaptă în 2021

Gemeni — sunteți printre favoriții anului 2021. Totuși, țineți cont de eclipsele ce vor avea loc pe parcursul anului, pentru că acestea vă pot marca negativ.

Rac — veți avea un an solicitant pe plan social și în viața sentimentală, o să fiți preocupați de devenirea profesională și statutul financiar.

Leu — nu va fi un an tocami ușor, însă gândirea pozitivă, odihna, relaxarea, evitarea stresului și emoțiilor negative vă va ajuta să păstrați mereu echilibrul.

Fecioară — cea mai norocoasă perioadă va fi sfârșitul anului 2021. Relațiile amoroase vor fi principalul subiect în noul an.

Balanță — aveți de câștigat multe în toate sectoare vieții. Planurile din 2020 se vor realiza și vor putea fi puse în aplicare.

Scorpion — în partea a doua a anului veți avea mutle realizări frumoase. Tema dragostei și sentimentelor va persista mai mult în toamna-iarna anului 2021.

Празднование Рождества Христова  - Sputnik Moldova
Calendar Ortodox: Cele mai importante sărbători din luna ianuarie

Săgetător — veți atrage o atenție sporită dezvoltării profesionale și relațiilor sociale. Bucurați-vă și profitați de orice oportunitate la maxim – veți avea multe ocazii ce nu trebuie ratate.

Capricorn — va fi un an al eliberării. Starea de depresie va fi dată uitării. Puneți accent pe odihnă, medicații, yoga și eliminați emoțiile negative.

Vărsător — 2021 va fi un an foarte bun. Eclipsele se produc în semnul Vărsătorului, de aceea există șanse mari să aveți parte de noi oportunități și începuturi spectaculoase.

Pești — în prima partea anului veți simți un ușor disconfort, dar treptat lucrurile vor reveni de la sine. Per total, veți avea șanse bune de rezovlare a unor probleme în relațiile de dragoste și pe plan financiar.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0