Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Tineri din Moldova, premiați la un concurs internațional din Egipt

© Sputnik / Miroslav RotariEugenia Ursu
Eugenia Ursu - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Nouă interpeți din Republica Moldova au participat la Concursul Internațional de Artă ”Red Sea Star”, care a avut loc recent în Egipt.
Tineri din Moldova, premiați la un concurs internațional din Egipt

S-au întors cu premii de valoare. Este vorba de câțiva tineri moldoveni care au participat la unul dintre cele mai prestigioase concursuri internaționale, desfășurat tradițional în Egipt. Concursul a adunat participanți din zeci de țări ale lumii: India, Azerbaidjan, Grecia, Irlanda, Israel, Marea Britanie, Republica Moldova, România, Rusia, Spania ș.a.

Наталья Гордиенко и Филипп Киркоров - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2021
Incredibil: Ce propunere i-a făcut Kirkorov Nataliei Gordienko
”După o perioadă în care copiii nu au mai evoluat de mult timp în scenă, concursul a fost foarte bine-venit și mult așteptat. Au fost respectate toate măsurile de protecție, efectuarea testului COVID fiind obligatorie”, a remarcat membra juriului internațional din partea Republicii Moldova, Eugenia Ursu.

Potrivit ei, printre participanții ce s-au întors cu locuri de frunte sunt talentații copii Amelia Uzun, Stratan Mihaela, Oancea Cristina Alexandra, Matei Chiriac ș.a.

Pe lângă faptul că participanții au avut o misiune importantă de a cuceri inimile publicului și juriului, aceștia au avut parte și de o vacanță pe cinste.

Cu ce impresii și emoții s-au întors tinerii de la prestigiosul concurs, aflați din interviul audio atașat.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0