Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Concursul vocal „Tu ești super! 60+”: Află condițiile de participare

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2021
Abonare
Recent a demarat un proiect inedit „Tu ești super! 60+”, destinat persoanelor talentate de vârsta a treia. Iată care sunt condițiile de participare la concursul internațional.
Concursul vocal „Tu ești super! 60+”: Află condițiile de participare

Postul rusesc de televiziune NTV și Agenția Internațională de Știri și Radio Sputnik anunță castingul la competiția internațională „Tu ești super! 60+”.

Artiștii protestează în fața Palatului Național Nicolae Sulac - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2021
Video, Foto: „Strigăt al sufletului” artiștilor – iată ce au cerut la protest

La proiectul „Tu ești super! 60+” pot participa oameni talentați, cu abilități vocale remarcabile, care locuiesc în azilurile de bătrâni, în internate speciale, precum și pensionari solitari care, din diferite motive, au rămas fără grija rudelor lor.

Competiția vocală internațională „Tu ești super! 60+” le oferă șansa talentelor care se află într-o situație dificilă să se manifeste, să-și demonstreze abilitățile vocale în fața a milioane de telespectatori, să lucreze cu cei mai buni profesori și producători de muzică, să se întâlnească cu vedete de clasă și să-și facă prieteni noi în întreaga lume.

”Tot ce trebuie să faceți este să compeltați doar un formular. Să înregistrați un videoclip (puteți utiliza un telefon mobil obișnuit), în care să vorbiți pe scurt despre dvs (nume și prenume, vârstă, oraș și statut). Realizați o înregistrare video a melodiilor interpretate (cel puțin două). Puteți trimite înregistrări ale spectacolelor filmate la concursuri”, a explicat în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, jurnalistul Andrei Porubin.

Trimiteți videoclipurile pregătite (prezentarea participantului și melodiile lui - cel puțin două) la konkurs@sputnik.md. Indicați în scrisoare: „Cerere pentru proiect” Tu ești super! 60+" din (prenumele și numele candidatului)". Dacă videoclipurile sunt mari, acestea pot fi încărcate pe un disc virtual pe Internet (Yandex Disk, Google Drive, Mail.ru Cloud etc.).

Наталья Гордиенко и Филипп Киркоров - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2021
Incredibil: Ce propunere i-a făcut Kirkorov Nataliei Gordienko

În acest caz, este important să indicați linkuri către videoclipurile postate la adresa de e-mail konkurs@sputnik.md. În scrisoare, trebuie să indicați orașul și vârsta participantului, numărul de telefon mobil și adresa de e-mail, astfel încât să vă putem contacta dacă materialele nu se deschid.

Cererile pentru concurs sunt acceptate până la 1 martie 2021. Rezultatele primei runde de calificare vor fi anunțate în această primăvară. În cadrul primei etape, participanții vor trebui să treacă printr-un casting la distanță, ulterior competiția va avea loc la Moscova. Toate cheltuielile de călătorie, cazare și masă pentru participanți sunt acoperite de canalul NTV.

Pentru mai multe informații despre proiect și participarea la concurs a reprezentanților din Moldova, vă rugăm să scrieți la adresa konkurs@sputnik.md sau să telefonați la numărul (+373 22) 358-141 (Republica Moldova).

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0