Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bucătar dezvăluie secretele celei mai reușite pizza

© Photo : Facebook / Alexandru ComerzanAlexandru Comerzan
Alexandru Comerzan - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Abonare
De Ziua Internațională a Pizzei, am aflat secretele adevăratei Pizza italiene de la Alexandru Comerzan, bucătar profesionist cu experiență de aproape 20 de ani, 14 dintre care i-a petrecut în Italia - ”patria Pizzei”.
Un bucătar dezvăluie secretele unei pizza reușite

Pizza este de fapt o mâncare sănătoasă, susține bucătarul Alexandru Comerzan. Secretul unei astfel de pizza sănătoase, care pe lângă toate nici nu îngrașă, constă în primul rând în ingredientele pe care le conține.

Повар - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2021
Societate
Sectorul HoReCa, cel mai afectat de pandemie: Recomandări de la experți pentru autorități
Deși pizza a devenit populară și este preferată de muți dintre moldoveni, aceasta a fost adaptată după gusturile și preferințele noastre, însă adevărata pizza conține puține ungrediente, dar bine alese și gustoase.

"În Italia cea mai consumată pizza este Margherita. Aceasta conține ingrediente puține, dar foarte gustoase - sos de roșii, mozzarella și un pic de busuioc. La noi se pune carne, salam, ardei ș.a. În țara noastră pizza nu corespunde 80 la sută standardelor", a declarat pentru Sputnik Alexandru Comerzan.

De asemenea, bucătarul a precizat că un rol important în prepararea unei pizze delicioase îl joacă și aluatul. Acesta trebuie făcut în condiții de casă, din făină de grâu dur. Aluatul congelat din magazine nu va corespunde nici pe departe efectului mult așteptat. Un alt secret dezvăluit de către Alexandru Comerzan este că pentru a găti cea mai bună pizza, aceasta trebuie neapărat preparată în cuptorul de lemne.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0