Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fadei Nagacevschi nu renunță la funcție și este „gata de luptă”

© Sputnik / Rodion ProcaФадей Нагачевский
Фадей Нагачевский - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevshi, a scris pe Facebook că nu intenționedază să plece din funcție, precum sugerase la un post de televiziune un deputat PAS.

CHIȘINĂU, 15 ian - Sputnik. Ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevshi, respinge zvonurile potrivit cărora ar intenționa să plece din funcție, într-o postare pe Facebook.

Fadei Nagacevschi  - Sputnik Moldova
Nagacevschi: Sandu riscă suspendarea din funcție

El spune că se așteaptă la o campanie de discreditare, dar că este „gata de luptă” și adaugă semnul unui zâmbet la finalul textului.

„Stimați prieteni, ieri în cadrul unei emisiuni televizate, deputatul în Parlamentul RM domnul Igor Grosu a declarat că este un ministru în Guvern care amenință că pleacă, dacă nu i se acceptă Secretarii de Stat. Sunt convins că s-a referit la persoana MJ”, a scris Nagacevschi.

Ministrul a menționat că, în cadrul ultimei ședințe de Guvern, au fost adoptate dispozițiile  privind eliberarea din funcție a Secretarilor de Stat ai Ministerului Justiției (MJ), Radu Foltea și Dorin Lișman.

„Totodată, de către Guvern au fost numiți în funcția de Secretar de Stat al MJ Silvia Stici și Lilian Deliu. Până în prezent însă dispozițiile Guvernului privind numirea Secretarilor de Stat ai MJ nu au fost publicate în MO pentru a face opozabile numirile față de terți. Respectiva situație provoacă incertitudine în activitatea MJ și sper mult că problema va fi soluționată în cel mai scurt timp, pentru a nu admite disfuncționalități inadmisibile în activitatea Ministerului”, a comunicat Fadei Nagacevschi.

Nagacevschi a adăugat că nu intenționează să refuze exercitarea funcției de ministru al Justiției, că se așteaptă „la o campanie de discreditare”, dar este „gata de luptă”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0