Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Cadavrul unui bebeluș, găsit într-un parc la Râșcani

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
O fetiță nou-născută a murit după ce a fost abandonată într-un parc din Capitală. Mama bebelușului este căutată de Poliție.

CHIȘINĂU, 15 ian - Sputnik. Un caz teribil s-a întâmplat aseară în parcul amplasat pe strada Mihail Sadoveanu din sectorul Râșcani al Capitalei. Cadavrul unui copil nou-născut a fost depistat abandonat. Potrivit Poliției Capitalei, bebelușul era fetiță și cel mai probabil ar fi decedat din cauza gerului. 

Автомобиль стоит у стоп-линии перед пешеходным переходом - Sputnik Moldova
Accidente
Accident cumplit în Tighina: Un copil de un an, spitalizat - detalii

„La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, procurorul de serviciu, fiind solicitat și medicul legist, pentru examinarea cadavrului. În urma examinării de către medicul legist s-a stabilit că cadavrul este de gen feminin, careva leziuni vizibile pe suprafața corpului nu au fost depistate”, a comunicat pentru Sputnik Moldova, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Cadavrul bebelușului a fost dus la Centrul pentru Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Pe caz a fost inițiat un proces penal. Ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus un șir de măsuri speciale, întru stabilirea identității mamei. Totodată pe cazul dat angajații poliției au sesizat Direcția Protecției Drepturilor Copilului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0