Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident cumplit în Tighina: Un copil de un an, spitalizat - detalii

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaАвтомобиль стоит у стоп-линии перед пешеходным переходом
Автомобиль стоит у стоп-линии перед пешеходным переходом - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit martorilor oculari, mașina, care a lovit căruciorul, l-a târât cu tot cu copil de-a lungul drumului aproximativ treizeci de metri.

CHIȘINĂU, 27 dec - Sputnik. Un accident rutier cumplit s-a produs în orașul Tighina din regiunea transnistreană - șoferul de pe strada Chișinău a lovit un cărucior în care se afla un copil. Acesta a părăsit locul accidentului, informează presa locală.

Femeia traversa drumul cu copilul său aflat în cărucior la trecerea de pietoni. Când se afla la mijlocul drumului, o mașină a ieșit brusc.

Potrivit martorilor oculari, mașina a agățat căruciorul, târându-l cam 25-30 de metri, apoi căruciorul s-a răsturnat. Șoferul a fugit de la locul producerii accidentului.

Copilul a fost spitalizat pentru a primi îngrijiri medicale - fetița de doar un anișor s-a ales cu o leziune cranio-cerebrală închisă și cu câteva vânătăi.

Martorii oculari au declarat că infractorul conducea o mini-mașină Mercedes Smart. Ofițerii poliției rutiere din Bender au verificat fiecare Smart din oraș, transmite Ministerul Afacerilor Interne din Transnistria. Când a fost găsit făptașul, un locuitor din Tighina, în vârstă de 58 de ani, el și-a recunoscut vinovăția. Bărbatul a explicat că a fugit de la fața locului pentru că s-a speriat.

Pentru că a părăsit locul accidentului, acesta va fi amendat, va fi privat de dreptul de a conduce pe o perioadă de până la 2 ani sau va fi plasat în arest administrativ pentru 15 zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0