Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Radmilia Popovici impresionează cititorii cu o nouă lansare

© Sputnik / Rodion ProcaRadmila Popovici Paraschiv
Radmila Popovici Paraschiv - Sputnik Moldova
Abonare
,,Vene și artere” este noul volum de poezii lansat de poeta Radmila Popovici-Paraschiv la sfârșitul anului 2020. Mai multe detalii despre noua carte am aflat chiar de la ea.
Radmilia Popovici impresionează cititorii cu o nouă lansare

Apariție bibliografică mult așteptată de cei care admiră poeziile poetei și textierei Radmila Popovici-Paraschiv, care este cunoscută pentru creațiile ei ce pătrund și fac să gândești dincolo de aparențe.

Costi Burlacu - Sputnik Moldova
Emoționant: Piesă dedicată tuturor medicilor – eroilor noștri din prima linie

Cu o copertă inedită, versuri de suflet și imagini uluitoare, maestrul în urzirea textelor a uimit cititorii cu noua lansare.

"Versurile descriu o aluzie fină a durerii. Cartea descrie despărțire dureroasă, atunci când pierzi oamenii dragi și vine cu un mesaj foarte simplu: să prețuim fiecare clipă", a subliniat scriitoarea.

De asemenean, Radmilia Popovici a remarcat faptul că această carte a fost precum o chemare a sufletului, a dorinței de ași exterioriza sentimentele și emoțiile într-o perioadă atât de dificilă și delicată pentru întreaga omenire.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0