Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Emoționant: Piesă dedicată tuturor medicilor – eroilor noștri din prima linie

© Photo : Facebook / Costi BurlacuCosti Burlacu
Costi Burlacu - Sputnik Moldova
Abonare
Compozitorul și interpretul Costi Burlacu în colaborare cu textiera Radmila Popovici-Paraschiv au creat o nouă piesă plină de emoții, dedicată tuturor medicilor din țară - eroilor noștri din prima linie.
Până la lacrimi: Piesă dedicată tuturor medicilor – eroilor noștri din prima linie

#TotulVaFiBine #Doctore! – aceasta este denumirea unei noi producții muzicale care a apărut recent pe rețelele de socializare și care a reușit să sensibilizeze inimile multor ascultători. Potrivit compozitorului Costi Burlacu, această melodie a fost lansată pentru a aduce un elogiu tuturor medicilor din țară care luptă acum pentru sănătatea și viața a sute de oameni.

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă - Sputnik Moldova
Societate
A fost anunțat numărul de lucrători medicali din Moldova care s-au îmbolnăvit de COVID-19

"Încă anul trecut intenționam să fac o asemenea melodie. Acum mi-am reamintit de această idee. Am contacta-o pe Radmila Popovici, care a salutat inițiativa și a alcătuit niște versuri aparent simple, dar care redau realitatea zilelor noastre: nopți nedormite, zile întregi petrecute la spital, fără ore de odihnă", a declarat pentru Sputnik Costi Burlacu.

Compozitorul mai spune că prin această melodie își dorește să le transmitem medicilor doar gânduri bune, putere, tărie, sănătate, pentru că acum ca niciodată siguranța cetățenilor este în mâinile lor.

"Știu că mulți medici au nevoie de salarii mai mari sau alte lucruri importante. Noi, artiștii contribuim cu ceea ce putem și știm noi mai bine", a conchis interpretul.

Pentru a asculta piesa #TotulVaFiBine #Doctore! accesați fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0