Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Politolog: Ce ne așteaptă pe arena politică în 2021

© Sputnik / Mihai CarausЯн Лисневский
Ян Лисневский  - Sputnik Moldova
Abonare
Un Guvern interimar nu poate face față problemelor sociale și economice. Ca urmare, acutizarea crizei și sărăciei populației sunt fenomene inevitabile, susțin analiștii politici.
Politolog: Ce ne așteaptă pe arena politică în 2021

În cadrul emisiunii "ATITUDINI", analistul politic Ian Lisnevschi a vorbit despre situația politică din țară și impactul acesteia asupra cetățenilor în anul 2021.

Potrivit lui, în spatele crizei politice actuale se ascunde „jocul politic și strategia primitivă a opoziției” - de a lupta cu guvernarea.

Заседание Парламента - Sputnik Moldova
Expert: Când vom avea alegeri parlamentare anticipate și un nou guvern
"Din 2009 opoziția nu a născocit mai mult decât lupta cu guvenrarea. Este unica metodă electorală efectivă, dar pe termen scurt. Din partea opoziției nu am văzut nicio propunere cu privire la numirea unui nou ministru, o strategie, un program de guvernare – doar slogane politice", a declarat pentru Sputnik Ian Lisnevschi.

Mai mult, politologul este de părerea că prin acțiunile sale opoziția a provocat o nouă criză, iar 2021 va fi un an complicat din punct de vedere politic.

Ian Lisnevschi s-a referit și la declanșarea alegerior parlamentare anticipate. Detalii la acest subiect aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0