Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Biblioteca Națională a lansat "Calendarul Naţional 2021"

© Sputnik / Rodion ProcaElena Pintilei
Elena Pintilei - Sputnik Moldova
Abonare
Biblioteca Naţională a Republicii Moldova a lansat recent "Calendarul Naţional 2021". Detalii despre acest proiect am aflat de la Elena Pintilei, directorul general al instituției.
A fost publicat "Calendarul Naţional 2021" - detalii

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", directorul BMRM Elena Pintilei a menționat că în "Calendarul Național 2021" utilizatorii pot găsi informații biobiliografice despre personalitățile marcante din domeniile științei, culturii și artei din Republica Moldova, dar și de peste hotare.

Ana Sîrbu - Sputnik Moldova
Proiect inedit într-o bibliotecă din Capitală - detalii
"Calendarul Naţional 2021" este o carte de vizită a biblitoecii, întrucât aici sunt indicate evenimentele științifice și culturale ce urmează să se desfășoare în cadrul instituției pe parcursul anului. Calendarul poate fi accesat și în format electronic pentru utilizatorii de la distanță.

"La realizarea acestui calendar au muncit o echipă întreagă de profesioniști – totul pentru a fi mai aproape de cititorii noștri. Calendarul a fost distribuit și în instituțiile cu care colaborăm. Suntem nespus de bucuroși pentru o asemenea realizare la început de an", a subliniat Elena Pintelei.

"Calendarul Naţional 2021" are 535 de pagini și cuprinde peste 375 de articole și peste 2000 de informații generale despre evenimentele naționale și cele internaționale din anul 2021.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0