Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Previziuni numerologice pentru 2021: Ce semnificații ascunde

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova
Abonare
Numerologia anului 2021. Care sunt prezicerile pentru noul an din punct de vedere al științei cifrelor am aflat de la numerologul şi psihologul Ala Andon.
Previziuni numerologice pentru 2021: Ce semnificații ascunde

Potrivit Alei Andon, din punct de vedere numerologic, 2020 a fost un an dominat de cifra 4, motiv pentru care am asistat la schimbări uriașe în întreaga lume. Aceste schimbări și-au pus amprenta asupra tuturor laturilor vieții.

Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Horoscop 2021: Cum va fi următorul an pentru fiecare zodie
2021 va fi dominat de cifra 5, iar previziunile făcute de specialiști arată că ne așteaptă un an plin de schimbări majore.

"În 2021 vom fi nevoiți să ne adaptăm noilor reguli. Suntem încurajați să facem multe lucruri pe care le-am ținut în loc după ce a apărut pandemia. Vom căuta răspunsuri la întrebările: cine sunt, încotro merg și ce doresc cu adevărat de la viață?", a spus Ala Andon.

Cu toate acestea, numerologul a remarcat faptul că anul 2021 va fi mult mai bun decât predecesorul său, chiar dacă efectele pandemiei vor fi resimțite încă o bună perioadă de timp.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0