Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce-și doresc moldovenii de la Moș Crăciun în 2021 - Video

Abonare
Majoritatea moldovenilor va petrece sărbătorile de iarnă acasă – așa precum recomandă autoritățile. Corespondenții Sputnik au aflat care sunt cele mai puternice dorințe, așteptări și vise ale cetățenilor în noul an.

Din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul răspândirii infecției COVID-19, moldovenii vor petrece sărbătorile de iarnă într-un mod diferit de anii precedenți.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Politică
Ion Chicu: Felicitări în ajunul Nașterii Domnului pe nou

Deși pandemia a bulversat lucrurile, oamenii încearcă să vadă partea plină a paharului și spun că pentru siguranța proprie, dar și a celor din jur – cea mai bună alegere este să stea acasă de sărbători.

- Multe planuri s-au anulat din cauza pandemiei, de aceea vom sărbători Anul Nou acasă, a spus o moldoveancă.

- Vom sărbători liniștit acasă, împreună cu copiii și nepoții. De fapt, nici posibilitățile financiare nu ne permit altceva, a remarcat o trecătoare.

La capitolul cadouri, moldovenii par a fi mai modești în acest an. Fără a sta mult pe gânduri aceștia nu au ezitat să răspundă că cel mai de preț cadou pe care și-l doresc de la Moș Crăciun este sănătatea.

Masa de Revelion - Sputnik Moldova
Societate
Cât cheltuie moldovenii pentru masa de Crăciun și Revelion

- Cadouri deosebite nu-mi doresc. Unicul lucru pe care îl vreau este să fim cu toții sănătoși, a remarcat o tânără.

- Poate sună banal, dar sănătatea este cel mai valoros cadou pentru toți, a spus o moldoveancă.

- Nu am reușit să pregătesc ceva special, însă cred că voi cheltui nu mai mult de două mii de lei. Este mai complicat în acest an. Important să fim sănătoși, a remarcat un trecător.

Cetățenii moldoveni își doresc ca noul an 2021 să aducă doar surprize plăcute, să fie mai bun decât 2020, iar pandemia să fie lăsată în urmă pentru totdeauna.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0