Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mărturiile unei antreprenoare: Ce a însușit în 2020

© Sputnik / OsmatescoAngela Chelaru
Angela Chelaru - Sputnik Moldova
Abonare
Anul 2020  a fost unul dificil, în mod special afectând mediul de afaceri. Cum s-au descurcat antreprenorii şi care ar fi aşteptările pentru anul 2021 aflați de la Angela Chelaru, reprezentant al oamenilor de afaceri din Republica Moldova.
Mărturiile unei antreprenoare: Ce a însușit în 2020

Antreprenoarea Angela Chelaru susține că pandemia i-a schimbat modul de gândire și percepție, iar datorită ei a reușit să facă un șir de schimbări în afacerea pe care o gestionează.

Deși are o experiență de mai bine de 20 de ani de activitate în lumea afacerilor, antreprenoarea spune că în pandemie a avut de învățat și unele lecții care, consideră ea, vor avea un impact pozitiv în următorii ani.

Sergiu Malai - Sputnik Moldova
Antreprenor, despre creșterea spectaculoasă a vânzărilor online pe timp de pandemie
"Această criză mi-a oferit ocazia să învăț mai mult, să mă recalific, să însușesc ceva nou care să mă ajute să mă mențin pe linia de plutire. Am avut ocazia să trecem la digitalizare, la comerțul online, am făcut diverse cursuri și instruiri. Pentru mine personal a fost o perioadă fructuoasă", a remarcat femeia de afaceri.

Angela Chelaru a subliniat faptul că un antreprenor bun știe să fie flexibil și să se adapteze. Este important ca în astfel de situații să se facă apel la creativitate, ceea ce va deschide noi oportunități. 

Pentru 2021, antreprenoarea își propune să continue proiectele pe care le-a început în anul curent și să implementeze noile strategii pe care le-a însușit în pandemie.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0