Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Previziuni astrologice: Ce ne așteaptă în 2021

© Sputnik / OsmatescoLucia Palii
Lucia Palii  - Sputnik Moldova
Abonare
Trăim timpuri deloc ușoare. Unii consideră că am pășit cu stângul în 2020 și așteaptă ca acest an să se încheie cât mai repede. Ce prevăd astrele pentru anul viitor și la ce schimbări ne-am putea aștepta am aflat de la astrologul Lucia Palii.
Previziuni astrologice pentru anul 2021

Anul 2021 se anunță mai liniștit din punct de vedere astral - o veste îmbucurătoare, având în vedere că anul curent este foarte de dificil, plin de provocări.

Șobolan alb - Sputnik Moldova
2020 este bisect - apare ziua de 29 februarie: Începe Anul Șobolanului de Metal – horoscop

Horoscopul anunță surprize pentru toate zodiile și un an mai bun din punct de vedere social, susține astrologul Lucia Palii.

"Anul viitor este Anul Bivolului. Unul mult mai energic. Va fi anul schimbărilor. Totuși, va fi un an dificil din punct de vedere economic, de aceea este recomandat ca oamenii să opteze pentru stabilitate și siguranță la locul de muncă", a subliniat interlocutoarea.

Lucia Palii spune că unele zodii vor fi mai privilegiate. Astfel, se anunță un an mult mai bun pentru nativii din zodia Vărsător, Balanță și Gemeni.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0