Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vom scăpa de COVID în 2021? Ce arată astrele

© Sputnik / Miroslav RotariCRISTINA OXENTI
CRISTINA OXENTI - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Pentru anul 2021 întreaga omenire are o dorință comună – să scape de COVID și să nu mai sufere atâta lume din cauza infecției. Ne va însoți acest virus și în 2021 în maniera în care o face acum? Iată ce spun astrologii.
Vom scăpa de COVID în 2021? Ce arată astrele

În cadrul emisiunii "ATITUDINI", astrologul și fondatoarea “Astro Diamond”, Cristina Oxentii, a subliniat faptul că noul an 2021 va fi marcat de imperativul zilei de astăzi - distanțarea, însă aceasta va fi mai mult la nivel social și psihologic.

Sergiu Harea - Sputnik Moldova
Sondaj: Impactul pandemiei asupra mediului de afaceri
COVID-19 va persista în mod acut până în primăvara anului 2021, ulterior treptat fenomenul va fi resimțit mult mai ușor.

"În marite-aprilie, treptat, ușor și nu brusc vom pleca de la acest fenomen. Încet vom revni la situația cât de cât normală. În vara anului viitor va fi mai bine și vom putea merge chiar și în vacanță. Cu toate acestea, în multe țări vor fi stabilite reguli stricte la trecerea frontierei", a relatat în studioul Sputnik Cristina Oxentii.

Potrivit astrologului, COVID-19 nu va dispărea în totalitate. Mai degrabă, oamenii se vor obișnui cu acest virus și se vor adapta acestui fenomen.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0