Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Medic: Stabiliți prioritățile pentru o relație armonioasă în cuplu

© Sputnik / Mihai CarausAdrian Sadovnic
Adrian Sadovnic - Sputnik Moldova
Abonare
Care sunt secretele unei relații armonioase în cuplu și ce priorități ar fi bine să stabilească partenerii? Subiectul a fost discutat cu medicul urolog-androlog și specialistul în medicina sexuală Adrian Sadovnic.
Medic: Stabiliți prioritățile pentru o relație armonioasă în cuplu

În cadrul emisiunii "ATITUDINI", medicul urolog-androlog și specialistul în medicina sexuală Adrian Sadovnic a remarcat faptul că, după câțiva ani de conviețuire în cuplu, partenerii încep să se confrunte cu o serie de probleme în relația intimă.

Zinaida Gribincea - Sputnik Moldova
Psiholog: Izolarea în case a scos la iveală problemele cuplurilor
O cauză importantă a acestei consecințe este stabilirea unor priorități incorecte în viața de cuplu. Potrivit specialistului, primul lucru la care trebuie să atragă atenția fiecare partener este propria persoană. Fiecare bărbat sau femeie ar trebui să pună accent pe propria dezvoltare personală și profesională pentru a-și atinge scopurile stabilite.

Cu toate acestea, partenerii nu trebuie să uite de necesitățile comune – să călătorească împreună, să comunice, să petreacă timpul util unul cu celălalt și să se implice în activități similare. Ținând cont de aceste două aspecte ce implică cunoașterea reciprocă, necesitățile fiziologice, aspirațiile profesionale și spirituale, cuplul va putea forma o relație armonioasă și sănătoasă.

"Doar pe locul trei este copilul. Pe locul patru - rudele, părinții și pe locul cinci – serviciul și hobby. Improtanța energetică și spirituală este foarte importantă. Oamenii trebuie să analizeze prioritățile și să pună accent în primul rând pe relația spirituală și sexuală pe care o au", a explicat Adrian Sadovnic.

Potrivit medicului, multe cupluri riscă să ajungă în pragul divorțului, dacă nu-și propun să soluționeze problemele cu care se confruntă sau neglijează acest subiect, manifestând indiferență.

Ce alte sfaturi oferă Adrian Sadovnic pentru a menține o viață armonioasă în cuplu aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0