Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horoscop: Previziuni astrologice pentru anul 2021

© Sputnik / Miroslav RotariCRISTINA OXENTI
CRISTINA OXENTI - Sputnik Moldova
Abonare
Anul 2020 este plin de provocări pentru întreaga omenire. Ce surprize ne poate aduce anul 2021 am aflat de la astrologul Cristina Oxentii.
Horoscop: Previziuni astrologice pentru anul 2021

Anul 2021 se anunță mai liniștit din punct de vedere astral - o veste îmbucurătoare, având în vedere că anul curent a fost unul foarte dificil. Totuși, acest an a fost un transformator și catalizator al schimbărilor ce nu puteau fi evitate.

"Anul 2020 a fost punctul critic de cotitură, marcat de șase eclipse, a fost anul schimbărilor. Un an complicat din punct de vedere politic, economic și social. Doar cei care s-au putut adapta mai rapid au reușit să depășească mai ușor această criză", a declarat pentru Sputnik astrologul Cristina Oxentii.

Pentru 2021, horoscopul anunță un an mai bun din punct de vedere social. Chiar dacă vom fi martorii unor situații tensionate, totuși vom fi mai calmi, echilibrați și nu vom lua decizii pripite, susține Cristina Oxentii.

Валюта - Sputnik Moldova
Va putea oare Guvernul Moldovei să achite pensiile și salariile în 2021 – expert

"Va fi un an mult mai ușor decât 2020.Ne adaptăm treptat noilor schimbări. Vor fi etape intermediare ce ne vor pune la limită, însă vom trece mult mai ușor. Din punct de vedere psiho-emoțional, pleacă acest fon energetic greoi. Vom trece la o nouă situație de lucruri pe toate sectoarele vieții", a subliniat interlocutoarea.

Potrivit ei, cele mai privilegiate zodii în 2021 vor fi Vărsătorii, Balanțele și Gemenii.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0