Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Zi decisivă pentru CFR Cluj în Liga Europei

© AFP 2024 / STRINGERCFR Cluj vs Young Boys
CFR Cluj vs Young Boys - Sputnik Moldova
Abonare
CFR Cluj are nevoie de victorie în această seară cu Young Boys, pentru a reuși calificarea al doilea an consecutiv în șaisprezecimile Ligii Europa. Partida din Elveția va începe de la ora 19:55 și va fi transmisă de Digi Sport 1.

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. CFR Cluj și-a mai revenit după înfrângerile consecutive, doar că formaţia ardeleană încă n-a depăşit criza. După 0-0, acasă, cu ŢSKA Sofia, cu interimarul Valeriu Bordeanu pe bancă, dar şi o victorie în campionat, 2-0 la Iaşi, în meciul de debut al lui Edi Iordănescu, astăzi pentru clujeni este un meci extrem de important.

AS Roma - Sputnik Moldova
Sport
Video: Arbitraj rușinos la CFR Cluj - AS Roma

În ultimele 21 de partide disputate în toate competiţiile, Young Boys a pierdut doar de două ori acasă: pe 10 octombrie, 1-2 cu AS Roma, şi pe 28 noiembrie 2019, 1-2 cu FC Porto, în sezonul trecut al grupelor Ligii Europa. În rest, bilanţul elveţienilor e unul incredibil: 18 victorii şi un singur egal. 

„Vom juca pe un gazon cu suprafață artificială iar asta este un impediment. O să fim concentraţi şi sper să reuşim să punem experienţa internaţională deja acumulată în joc. Va fi o dispută extrem de grea şi e clar că echipa gazdă pleacă din postura de favorită”, a declarat antrenorul CFR-ului, Edward Iordănescu.

Campioana în exercițiu a României a suferit doar două înfrângeri în ultimele 20 de jocuri oficiale disputate în deplasare, 0-5 cu AS Roma și 0-1 cu Poli Iași, disputat de fapt la Cluj, cu ieșenii în postura de gazde.

Echipe probabile

Young Boys: von Ballmoos – Hefti, Zesiger, Lefort, Garcia – Fassnacht, Aebischer, Sierro, Sulejmani – Nsame, Ngamaleu.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Itu, Djokovic, Păun – Deac, Debeljuh, Rondon.

Meciul Young Boys - CFR va fi condus de o brigadă de arbitri din Franța, în frunte cu Benoit Bastien.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0