Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O nouă apariție editorială, recomandată copiilor și părinților

© Photo : Facebook / Adelina LabicAdelina Labic
Adelina Labic - Sputnik Moldova
Abonare
O nouă apariţie editorială. O carte pentru copii – "Seminţe de Cer", semnată de Adelina Labic-Lungu. Care este mesajul pe care și-a propus să-l transmită autoarea am aflat chiar de la ea.
O nouă apariție editorială, recomandată copiilor și părinților

Cartea "Seminţe de Cer" a văzut lumina zilei în luna noiembrie curent. Aceasta cuprinde 12 nuvele scurte ce relevă istorii din copilăria mai multor generații.

Galina Vieru - Sputnik Moldova
Cărți și ilustrații deosebite: Interviu cu Galina Vieru
"Povestioarele reflectă copilăria de altă dată – a buneilor, părinților, dar și a tinerilor generații de astăzi. Recomand ca părinții să o citească împreună cu copiii pentru a înțelege mai bine grijile prin care trec astăzi, iar cei mai mici la rândul lor să cunoască mai bine vremurile și copilăria celor care sunt maturi astăzi", a relatat pentru Sputnik Adelina Labic-Lungu.

Potrivit autoarei, istoriile reflectă o simbioză dintre copilul veacului trecut și cel din prezent, pentru ca tinerii de astăzi să se redescopere și să redefinească acele valori identice și comune pentru ambele generații.

De asemenea, cartea împărtășește valorile general-umane care au definit istoria neamului nostru precum: credința, dragostea, respectul, toleranța și curajul. "Copiii sunt cei care trebuie să transmită aceste valori mai departe", a conchis scriitoarea.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0