Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cărți și ilustrații deosebite: Interviu cu Galina Vieru

© Sputnik / Miroslav RotariGalina Vieru
Galina Vieru - Sputnik Moldova
Abonare
Sunt oameni care în perioada pandemiei au muncit mai mult decât înaintea declanșării ei, iar rezultatele muncii au fost apreciate inclusiv pe reţelele de socializare. Este şi cazul pictoriţei Galina Vieru, care a creat mai multe desene deosebite.
Cărți și ilustrații deosebite: Interviu cu Galina Vieru

În ciuda pandemiei, Galina Vieru a avut o perioadă destul de solicitantă și fructoasă. Pictorița a realziat mai multe tablouri în stil național și a ilustrat unele cărți. Este vorba despre opera „Seminţe de Cer”, semnată de autoarea Adelina Labic.

"A fost o deosebită plăcere pentru mine să ilustrez această carte complexă ce transmite un mesaj foarte profund. Sunt texte scrise din suflet, iar ilustrarea conținutului a fost o frumoasă provocare pentru mine", a mărturisit pictorița.

Galina Vieru susține că de mic copil îi plăcea să admire ilustrațiile din cărți pe care le primea din partea celor dragi. Pictorița mai spune că în timpul procesului de creație depune tot efortul pentru a impresiona publicul iubitor de artă.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0