Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Amenzi și plăcuțe de înmatriculare scoase: Iată pentru ce încălcări

© Sputnik / Miroslav RotariANTA
ANTA - Sputnik Moldova
Abonare
Șapte operatori de transport au primit amenzi de câte 80 mii de lei, alți 70 de conducători auto s-au ales cu procese verbale, iar 25 nu mai au dreptul să utilizeze vehiculul pentru transportarea persoanelor și mărfurilor.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Potrivit Agenției Naționale Transport Auto, inspectorii au desfășurat în perioada 30 noiembrie - 06 decembrie, în 19 localități din țară, acțiuni de prevenire și combatere a transportului ilicit de mărfuri și persoane.

Strada Albișoara va fi mai iluminată - Sputnik Moldova
Societate
Atenție șoferi: Trafic sistat pe încă o stradă din Chișinău
În cadrul controalelor au fost întocmite 70 de procese verbale, iar pentru 25 de șoferi a fost suspendat dreptul de utilizare a vehiculului prin reţinerea plăcuţelor de înmatriculare. Totodată, șapte operatori de transport rutier s-au ales cu amenzi de până la 80 de mii lei pentru diverse încălcări.

În context, ANTA atenționează conducătorii auto să asigure prezența la bordul vehiculelor a tuturor actelor necesare pentru desfășurarea activității, să se conformeze prevederilor Codului Transporturilor Rutiere și să ofere consumatorilor servicii de calitate, siguranță și confort.

De la începutul anului, pentru transportarea ilicită contra cost a persoanelor, mărfurilor și coletelor sau pentru prestarea serviciilor contra cost în lipsa actelor permisive, inspectorii ANTA au întocmit 869 de procese verbale, fiind aplicate penalități în mărime de peste 5 milioane de lei. Până acum au fost achitate  amenzi în valoare de 2,4 milioane de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0