Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Încă o fracțiune boicotează ședința de azi a Parlamentului

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 06/03/2020
Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova
Abonare
După ce fracțiunea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate a anunțat că nu va participa la ședința de astăzi a Legislativului, încă o fracțiune anunță boicot.

CHIȘINĂU, 4 dec - Sputnik. Partidul Democrat din Moldova nu va participa la ședința de astăzi a Parlamentului. Anunțul a fost făcut public de liderul PDM Pavel Filip.

„Partidul Democrat nu va participa la show-ul de prost gust care a început ieri și va continua și astăzi. Fracțiunea PDM va boicota ședința de astăzi a Parlamentului”, a declarat Filip. 

Заседание парламента 10 июня - Sputnik Moldova
Politică
PAS nu va participa la ședința de astăzi a Parlamentului: Iată motivul

Anunțul democraților vine la puțin timp după ce și fracțiunea partidului Acțiune și Solidaritate și-a anunțat intenția de a nu participa la ședința de azi a Legislativului. De asemenea, Filip insistă că PSRM ar face coaliție cu Partidul Politic Șor.

De cealaltă parte, socialistul Vlad Bătrîncea a anunțat anterior că partidul Socialiștilor nu va face coaliție și pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. Mai mult, aceștia invită liderii sau reprezentații fracțiunilor parlamentare PAS, PPDA, PDM și ȘOR la discuții neformale pentru a elabora o foaie de parcurs în vederea dizolvării Parlamentului. 

Totodată, printr-un comunicat de presă, fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” informează că nu participă și nici nu vor participa la formarea coalițiilor în Legislativ. Aceștia au subliniat că deputații platformei parlamentare votează doar proiectele necesare țării și cetățenilor. O nouă ședință a Parlamentului este programată pentru ora 15:00. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0