Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PAS nu va participa la ședința de astăzi a Parlamentului: Iată motivul

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание парламента 10 июня
Заседание парламента 10 июня - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PAS Mihai Popșoi anunță că fracțiunea sa nu va participa la ședința plenară de astăzi. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing la Parlament.

CHIȘINĂU 4 dec - Sputnik. Deputatul PAS Mihai Popșoi a anunțat acum câteva minute că fracțiunea din care face parte nu va participa la ședința de azi a Legislativului. El a motivat acest lucru prin faptul că la ședința de ieri a Parlamentului legile s-au votat ilegal și că PAS nu vrea să participe la această sfidare a cetățenilor.

„Noi la această ședință a Parlamentului de la ora 15:00 nu vom participa. Ceea ce s-a întâmplat ieri este absolut ilegal, acele votări de legi. Ceea ce s-a întâmplat la ședința de azi a Biroului Permanent este la fel ilegal. Această sfidare nu mai poate continua”, a menționat deputatul PAS, Mihai Popșoi.

Заседание Парламента - Sputnik Moldova
Politică
Zi fierbinte în Parlament: Retrospectiva evenimentelor de astăzi

Amintim că joi a fost o zi fierbinte la Parlament. Aleșii au fost la un pas de a se lua la pumni. Deputații din opoziție s-au îmbrâncit în prezidiu și la tribuna Legislativului cu cei din PSRM. Și asta pentru că opoziția s-au împotrivit adoptării mai multor proiecte importante incluse pe ordinea de zi. 

Majoritatea proiectelor au fost adoptate de deputații PSRM și cei din fracțiunea „ȘOR”. Pentru unele inițiative au votat grupurile parlamentare Pentru Moldova și PRO Moldova.

PAS și PPDA nu au participat demonstrativ la procesul de vot. La fel și deputații din Partidul Democrat. Liderul fracțiunii PDM, Pavel Filip, a declarat la începutul ședinței că nu va susține anumite proiecte. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0