Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Teatrul "Guguță" se pregătește de sărbătorile de iarnă

© Sputnik / Карай АндрейGabriela Lungu
Gabriela Lungu - Sputnik Moldova
Abonare
Teatrul Municipal de Păpuși "Guguță" pregătește multe surprize pentru copii cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Detalii am aflat de la directoarea instituției, Gabriela Lungu.
Teatrul "Guguță" se pregătește de sărbătorile de iarnă

Tradițional, în preajma sărbătorilor de iarnă, vizitatorii teatrului Municipal de Păpuși "Guguță" sunt invitați la un show de excepție cu Moș Crăciun și nepoțica lui. Ei au parte de surprize, daruri, focuri de artificii, dans și voie bună. În acest an, din cauza pandemiei, sărbătorile vor fi marcate mai modest, însă nu vor trece chiar neobservate.

"Pregătim spectacole pentru Revelion, matinee cu Moș Crăciun, Fulguța, personajul Taurul. Copiii vor avea parte de multe surprize frumoase, respectând în totalitate toate măsurile antiepidemice impuse de către autorități", a declarat pentru Sputnik Gabriela Lungu.

Amintim că Teatrul de Păpuși din Capitală și-a reluat activitatea în data de 16 august, când a fost prezentat primul spectacol în aer liber, în curtea instituției. De atunci actorii Teatrului au prezentat mai multe spectacole pentru copii. Iar în luna septembrie a fost lansată și o premieră teatrală de excepție. Cu acordul părinților, spectacolul s-a desfășurat în sala Teatrului.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0