Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

COVID-19 continuă să ia viețile bolnavilor: Câte decese s-au înregistrat astăzi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
COVID-19 devine tot mai nemilos cu bolnavii. Astăzi, noul coronavirus a răpus 21 de oameni. 15 bărbați și șase femei au pierdut lupta cu boala. Între timp, alte 1 522 de cazuri noi au fost înregistrate.

CHIȘINĂU 4 dec - Sputnik. Noul coronavirus a luat viața astăzi a 21 de bolnavi. Este vorba despre 15 bărbați și șase femei cu vârstele cuprinse între 49 și 83 de ani. Aceștia aveau și alte boli cronice. Totodată, Ministerul Sănătății anunță alte 1 522 de cazuri noi de infectare cu noul virus. 

Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Record după record! Câte cazuri de COVID-19 s-au înregistrat astăzi

Vineri au fost efectuate 3 237 de teste primare. Printre cazurile noi de îmbolnăvire cu COVID-19 șase sunt de import - din România, Egipt, Kazahstan și Germania. 

Bilanțul îmbolnăvirilor de COVID-19 a ajuns la 113 829 de cazuri.

Totodată, 106 lucrători medicali au fost confirmați astăzi cu noul virus. Este vorba despre 37 de medici, 51 de asistenți medicali și 18 infirmieri. 

În prezent, în spitalele din țară sunt internați 3 759 de pacienți. Dintre aceștia, 267 sunt în stare extrem de gravă, iar 51 sunt conectați la aparate de ventilare artificială.

Datele Ministerului Sănătății mai arată că 727 de persoane s-au vindecat. Astfel, bilanțul celor ce s-au tratat de COVID-19 este de 98 276 de persoane. 7 874 de bolnavi au o formă ușoară a bolii și se vindecă la domiciliu, iar 30 928 sunt sub supravegherea medicului de familie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0