Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șefi noi la două instituții subordonate Ministerului Agriculturii

© Sputnik / Anatolii KiriakMinisterul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale și Mediului
Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale și Mediului - Sputnik Moldova
Abonare
Două instituții subordonate Ministerului Agriculturii au directori noi - Oficiul Național al Viei și Vinului și Agenția de Dezvoltare și Modernizare a Agriculturii.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) și Agenția de Dezvoltare și Modernizare a Agriculturii (ADMA) au noi directori – Cristina Frolov și, respectiv, Maxim Popov (director interimar). Astăzi, aceștia au fost prezentați colectivelor de către ministrul Agriculturii, Ion Perju.

День вина в Гагаузии - Sputnik Moldova
Societate
Două vinuri din Moldova au câștigat Marea Medalie de Aur

De asemenea, astăzi și-a început activitatea la Ministerul Agriculturii Ghenadie Iurco, aprobat de Guvern săptămâna trecută în funcția de Secretar de stat responsabil de politicile în domeniul protecției mediului și resurselor naturale. Și Ghenadie Iurco a fost prezentat colectivului de ministrul Ion Perju.

Cristina Frolov  a fost desemnată câștigătoare pentru postul de director al ONVV în urma unui concurs organizat după expirarea mandatului de patru ani al fostului director al instituției, Gheorghe Arpentin. 

Maxim Popov a fost desemnat la conducerea ADMA în calitate de director interimar.

Gheorghe Arpentin - Sputnik Moldova
Impactul crizei asupra exporturilor de vinuri moldovenești - detalii

Anterior el a fost Secretar de stat responsabil de politicile în domeniul protecției mediului și resurselor naturale în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului,  numit prin decizia Guvernului în martie 2020, deținând anterior funcția de șef al Cabinetului ministrului.

Ghenadie Iurco, noul Secretar de stat, a deținut până în prezent funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul administrației publice locale și dezvoltării regionale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0