Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bolea: Ce datorie are PAS față de Renato Usatîi

© Sputnik / Mihai CarausVladimir Bolea
Vladimir Bolea - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe instituții media, dar și politiceni din Republica Moldova spun că PAS are o datorie față de Renato Usatâi, întrucât liderul Partidului Nostru i-a îndemnat pe alegătorii săi să o voteze pe Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale.
Bolea: Are PAS o datorie față de Renato Usatâi?

În cadrul emisiunii "Logica Puterii", deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Vladimir Bolea a declarat că formațiunea politică pe care o reprezintă are o sigură datorie – față de cetățenii moldoveni.  

"Eu am să-l citez pe Renato Usatâi. El spunea între turul I și turul II că unica datorie pe care o are este față de alegătorii lui. Acesta a fost un răspuns de politician matur. PAS are aceeași datorie față de fiecare cetățean a țării", a declarat în studioul Sputnik Vladimir Bolea.

În acest context, deputatul PAS a mai adăugat că cetățenii moldoveni vor politicieni axați pe interesul și problemele societății. Una dintre cele mai importante ar fi să scape de sărărcie.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Are nevoie sau nu Sandu de electoratul lui Usatîi în turul doi?
"Politicienii făceau întâlniri secrete și împărțeau funcții, dar când se ajugnea la putere nu se dezvolta nimic. Oamenii își doresc politicieni axați pe interesul cetățenilor și noi vom face tot posibilul pentru a schimba situația spre bine în Moldova", a punctat invitatul.

De menționat este că în urma alegerilor din 15 noiembrie, Maia Sandu, desemnată de Partidul Acțiune și Solidaritate, a obținut 57,75% din voturi, iar Igor Dodon, desemnat de adunarea cetățenilor, – 42,25%. În municipiul Chișinău, Maia Sandu a înregistrat un scor de 59,7%, iar Igor Dodon - de 40,3%. Moldovenii din străinătate au votat în proporție covârșitoare pentru Maia Sandu – aceasta a acumulat 92,86% din voturile exprimate de cetățenii din diasporă.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0