Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maia Sandu: ”Am votat pentru o Moldovă de care să fim mândri ”

© Photo : Miroslav RotariМайя Санду на выборах президента Молдовы. Второй тур
Майя Санду на выборах президента Молдовы. Второй тур - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul la funcția de președinte al țării din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și-a exercitat dreptul la vot. Sandu a declarat că azi toată puterea este în mâna cetățenilor.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. După ce și-a exercitat dreptul la vot, Maia Sandu a fost așteptată afară cu aplauze de colegii săi de partid. Maia Sandu a făcut declarații în două limbi și a îndemnat cetățenii să meargă la vot, menționând că atunci când oamenii se unesc, lucrurile se pot schimba. 

Briefing CEC - Sputnik Moldova
Primele informații prezentate de CEC despre scrutin
”Este ziua cetățenilor, toată putea este în mâinile voastre. Azi aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au mințit, v-au furat, care v-au sărăcit sau v-au alungat de acasă. Astăzi noi cu dumneavoastră decidem cum vor trăi oamenii din Republica Moldova în următorii patru ani, decidem cum va păși țara noastră în următorul deceniu, dar pentru asta trebuie să ieșim la vot. Eu am votat pentru schimbare, pentru o Moldovă în care toți oamenii se uită cu încredere în ziua de mâine, în care oamenii trăiesc cu bucurie alături de familiile lor și în care îmbătrânesc cu demnitate, pentru o Moldovă de care să fim cu toții mândri”, a declarat Maia Sandu, candidat la funcția de președinte al țării. 

Maia Sandu susține că a fost înștiințată astăzi despre mai multe cazuri când sistemul electronic nu a funcționat. 

”Apelul meu către CEC este să facă totul așa ca lucrurile să se întâmple corect și normal. Atenție maximă din partea tuturor cetățenilor și observatorilor și toți cei responsabilii de organizarea alegerilor”, a menționat Maia Sandu, candidat PAS la funcția de președinte al țării. 

Maia Sandu susține că pe parcursul zilei va fi la sediul PAS pentru a putea monitoriza scrutinul împreună cu colegii săi de partid, iar în caz de abateri, va interveni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0