Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesajul lui Renato Usatîi înainte de turul doi de scrutin - Video

© Sputnik / Miroslav RotariРенато Усатый
Ренато Усатый - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul formațiunii ”Partidul Nostru”, Renato Usatîi, i-a îndemnat pe susținătorii săi să decidă singuri pentru cine vor vota în turul doi de scrutin.

CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. Liderul Partidului Politic Partidul Nostru le-a spus alegătorilor săi ca în turul doi al alegerilor prezidențiale să voteze cu cine consideră de cuviință.

”Să luați singuri o decizie. Nimeni nu are dreptul să vă conducă”, a declarat Renato Usatîi în cadrul unui briefing de presă.

Roman Mihăeș - Sputnik Moldova
Expert: Către cine vor merge voturile lui Usatîi în turul doi
Totodată liderul Partidului Nostru a subliniat că cetățenii moldoveni sunt singurii care pot să decidă pentru cine să voteze, să participe sau să nu participe la aceste alegeri.

Usatîi spune că majoritatea celor care l-au votat în primul tur de scrutin nu au vrut să-i vadă președinte nici pe Maia Sandu, nici pe Igor Dodon. De asemenea, el le-a promis alegătorilor săi că va activa mereu doar în interesul cetățenilor Republicii Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0