Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

2020 este bisect - apare ziua de 29 februarie: Începe Anul Șobolanului de Metal – horoscop

© Sputnik / Яков Андреев / Accesați arhiva multimediaȘobolan alb
Șobolan alb - Sputnik Moldova
Abonare
Anul 2020 este unul bisect – ne readuce în calendare ziua de 29 februarie. Ce spun astrologii despre Anul Șobolanului de Metal, care începe, conform zodiacului oriental, pe 25 ianuarie și se va încheia pe 11 februarie 2021.

CHIȘINĂU, 25 ian – Sputnik. Anul 2020 va fi unul bisect, adică în calendar va apărea a 366-a zi (29 februarie).

Anul bisect nu este o sentință, ci o excepție de la regulă! Să renunțăm la ideile că acesta ar aduce mai multe nenorociri, catastrofe și un dezechilibru al vieții. Totul va fi exact invers.

Odată ce anul 2020 va fi unul al Șobolanului de Metal, astrologii au declarat deja că metalul reprezintă o armură care ne va ajuta să ne protejăm de toate pericolele. 

În același timp, trebuie să înțelegem că într-un an bisect se pot întâmpla evenimente la care nimeni nu se așteaptă. Probabil, nu vom putea evita intrigi și conspirații, însă acest lucru nu presupune că trebuie să așteptăm pasivi în fața unor „uragane” fatale. Dimpotrivă, în astfel de ani trebuie să fim activi în toate aspectele vieții și să construim planuri prin care să reușim să extragem cașcavalul din capcană.

Ce ne promite Șobolanul de Metal

Anul 2020, care în conformitate cu calendarul chinezesc, este al Șobolanului Alb de Metal le promite succes tuturor celor care își vor realiza visele prin metode oneste. Astrologii afirmă că anul 2020 va deveni cea mai benefică perioadă pentru încheierea unor căsătorii, nașteri de copii, iar blana albă a șoricelului „va eclipsa” cu puritatea ei toate îndoielile și eșecurile.

Potrivi calendarului oriental, Șobolanul de Metal îl va înlocui pe pedestal pe Mistrețul de Pământ și va deschide un nou ciclu astrologic de 12 ani. În plan global se consideră că de modul în care va începe noul ciclu va depinde viitoarea strategie a dezvoltării întregii civilizații. În primul rând, ne preocupă problemele viitorului.  

Horoscop  - Sputnik Moldova
Horoscop: Anul 2020 în Calendarul Slavilor: 16 simboluri

Șobolanul este primul animal al horoscopului chinezesc. Anume el este cel mai respectat din zodiac. Totemul anului are un intelect înalt și intuiție. Șobolanul este un tactician și strateg genial, iată de ce acest animal ascuns și viclean reușește să facă față oricăror probleme.

Este de remarcat că, în conformitate cu calendarul chinezesc, noul an 2020 începe nu pe 1 ianuarie, ci la a doua lună nouă după solstițiul de iarnă. Șobolanul de Metal își va intra în drepturi pe 25 ianuarie 2020 și își va încheia „mandatul” pe 11 februarie 2021.

Elementul anului 2020 este metalul, iar culoarea care îi corespunde – albă. Metalul este un material dur, care simbolizează perseverență, combativitate, forță, fermitate, hotărâre. Unui astfel de șobolan îi este caracteristică lupta pentru dreptate și un caracter dur.

Culoarea albă simbolizează puritatea, înțelepciunea, sinceritatea, intențiile nobile și perfecțiunea.

Semnul zodiacal îi va ajuta pe cei care vor încerca să-și atingă țintele prin mijloace oneste, păstrează mediul ambiant și are o atitudine respectuoasă față de oameni. Cei care vor încerca să-și realizeze obiectivele prin metode necinstite, vor fi loviți de eșecuri și de dezamăgiri.

Cum va fi anul 2020 al Șobolanului de Metal

Horoscopul chinezesc ne asigură că îmbinarea anului Șobolanului cu metalul va aduce noroc persoanelor ambițioase.

Calea Lactee  - Sputnik Moldova
Prima Lună Plină din 2020: Urmează 2 eclipse de Soare și 4 de Lună – ce spun astrologii

Cei care își propun să se îmbogățească și să crească pe scara ierarhică, Șobolanul le va ajuta să obțină rezultatul dorit cu condiția ca această persoană să se dedice plenar acestui scop.

În plus, Șobolanul ajută oamenii să fie vizionari, iar metalul – să fie mai răbdători.

Șobolanul are o memorie bună, capabilă să rețină cele mai mici detalii și să extragă când este necesar din profunzimile conștiinței informațiile utile. El este întotdeauna plin de energie, poate îmbina mai multe activități simultan și cere altora executări prompte.

Șobolanul nu poate fi contrazis și nici nu încercați să-i schimbați părerea. Șobolanul își apără punctul de vedere și acest lucru îl poate determina periodic spre un egoism. Anume din acest motiv în noul an trebuie să luptăm cu acest defect și în ciuda acestei tendințe distructive să ajutăm persoanele din jur.

Odată ce Șobolanul este un simbol al dragostei și atenției, noile relații din 2020 trebuie să fie construite în baza unei încrederi reciproce. În afară de aceasta, această zodie nu suportă situații în care oamenii ascund ceva unul de altul.

Calea onestității va deveni o prioritate, iar noua dragoste va fi una fericită și durabilă. Însă, odată ce elementul metalului îi face pe cei din jur mult mai reci și mai puțin comunicabili, stabilirea unor noi cunoștințe va decurge foarte lent.

În ceea ce privește starea sănătății, în această privință anul 2020 ne va bucura. Experții recomandă să fim mult mai activi, să facem sport, să ieșim din zona de confort. Astfel ne vom îmbunătăți dispoziția și starea sănătății.

Cum trebuie să întâmpinăm noul an 2020 al Șobolanului de Metal

În pofida faptului că Șobolanul își adună toate lucrurile de valoare în vizuină, el este un pragmatic și nu tolerează gunoaie și lucruri inutile în casă. Curățenia generală în locuință este una obligatorie în ajunul noului an. Trebuie să strângem totul și să spălăm geamurile, prin care lumina va pătrunde în casă. 

Colindători cu Steaua din Rusia - Sputnik Moldova
Steaua de la Betleem care i-a condus pe magi către Pruncul Iisus: Iată ce era de fapt

Odată ce rozătoarele preferă niște cuiburi confortabile, sărbătoarea de revelion trebuie să fie petrecută în casă, alături de familie. Pe de altă parte, Șobolanule este un animal social, nu suportă plictiseala, motiv pentru care are nevoie de companii vesele.

În ce privește paleta de culori, trebuie să menționăm că gospodarul anului 2020 preferă culorile de bază liniștite: gri, alb, negru. O astfel de îmbinare poate fi utilizată în țesuturile sclipitoare atât în decorațiile de revelion, cât și pentru propriul aspect.

Stilul și contururile stricte pot fi suplimentate cu accesorii strălucitoare: pandative metalice, cercei strălucitori, broșe lucioase. 

Dacă vă doriți mai multe nuanțe, dați prioritate culorilor pastelate, culori discrete și o decorare liniștită a interiorului, punând accent pe detalii.

Puteți apela cu curaj la materialele eco, mai ales că acestea sunt în tendință acum. Utilizarea lor poate sublinia respectul față de natură. Șobolanul va aprecia acest lucru.

Pentru masa de revelion există anumite condiții speciale. Toate rozătoarele sunt niște omnivori cu un apetit bun, care preferă să roadă ceva. Anume din acest motiv masa de sărbătoare poate fi una bogată, diversificată, însă fără elemente exotice. Sunt suficiente bucate simple și sățioase.

Un atribut important este cașcavalul. Mozzarella, gorgonzola, camembert, parmezan vor îmbuna Șobolanul.

Fluxul de știri
0