Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Observatorii din CSI s-au întâlnit cu conducerea CEC

© Sputnik / Evghenii PanasencoВстреча в Центризбиркоме Молдовы с наблюдателями от России и МПА СНГ
Встреча в Центризбиркоме Молдовы с наблюдателями от России и МПА СНГ - Sputnik Moldova
Abonare
Anul acesta, observatorii internaționali din partea Consiliului Adunării Interparlamentare (CAI) a CSI au monitorizat campaniile electorale parlamentele din Azerbaidjan, Tadjikistan și Serbia.

CHIȘINĂU, 31 oct - Sputnik. CEC a găzduit o întâlnire a observatorilor la alegerile prezidențiale din cadrul CAI a CSI cu președintele CEC, Dorin Cimil.

Dorin Cimil - Sputnik Moldova
Exclusiv: Cimil, despre gradul de pregătire de prezidențiale
Din componența grupului de observatori fac parte deputați - reprezentanți ai celor mai înalte organe legislative ale statelor membre ale Adunării interparlamentare CSI, precum și angajați și experți ai Institutului internațional pentru monitorizarea dezvoltării democrației, parlamentarismului și respectării drepturilor electorale ale cetățenilor.

În acest an, observatorii internaționali din cadrul CAI a CSI au monitorizat campaniile electorale parlamentele din Azerbaidjan, Tadjikistan și Serbia.

În total, CEC a acreditat 1.884 de observatori naționali și 309 de observatori internaționali să respecte alegerile prezidențiale din Republica Moldova din 1 noiembrie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0