Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nelly Ciobanu, omagiată: Ce mărturisiri a făcut interpreta

© Sputnik / OsmatescoNelly Ciobanu
Nelly Ciobanu  - Sputnik Moldova
Abonare
Îndrăgita interpretă Nelly Ciobanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cine au fost primii care au felicitat-o și ce semnificație au aniversările în viața artistei, am aflat chiar de la ea.
Nelly Ciobanu este omagiată: Ce mărturisiri a făcut interpreta

Astăzi, în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", i-am urat "La mulți ani" talentatei interprete Nelly Ciobanu. Astista ne-a mărturisit că la vârsta pe care o are se consideră o femei fericită și împlinită, asta pentru că are o familie frumoasă, o carieră muzicală de succes și se bucură și de aprecierea publicului.

"Pentru mine ziua de naștere este un prilej de bucurie. Îmi place mult vârsta pe care o am, cum mă simt, ceea ce am cultivat în suflet și în minte, experiența pe care o simt. Mă bucur de fiecare clipă", a relatat interpreta.

Chiar de la primele ore ale dimineții pe rețelele de socializare au fost adresate urări de sănătate și gânduri bune. Cei care au felicitat-o primii și i-au pregătiti o surpriză pe cinste au fost soțul și fiica.

Primul concert cu public în sală la Chișinău - Sputnik Moldova
Video
Video: Primul concert cu public în sală la Chișinău
"Ei de fiecare dată mă surprind frumos – cu baloane, tort, flori, petale. Chiar dacă intuiesc de fiecare dată că voi avea parte de surprize, oricum îmi aduce mare plăcere", a relatat Nelly Ciobanu.

În același interviu, interpreta a recunoscut că perioada de carantină a fost una complicată, întrucât toate evenimentele publice au fost sistate, însă a avut și un avantaj, întrucât cea mai mare parte a timpului i-a dedicat-o familiei. Chiar dacă pandemia a dat multe planuri peste cap, Nelly Ciobanu a mărturisit că pregătește câteva suprize pentru public.

Despre proiecte și planuri de viitor aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0