Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum vor vota moldovenii din Israel în data de 1 noiembrie

© Photo : PixabayThe flag of Israel
The flag of Israel - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii moldoveni din Israel care vor să participe la alegerile prezidențiale sunt rugați să descarce de pe site-ul ambasadei Republicii Moldova în Israel o scrisoare pe care o vor prezenta autorităților acestei țări pentru a se putea deplasa la secțiile de votare.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova a anunțat că, în contextul situației pandemice, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel a publicat o scrisoare confirmativă, adresată autorităților israeliene și altor instituții sau persoane interesate, prin care se confirmă că alegerile prezidențiale vor avea loc 1 noiembrie 2020.

Заседание кабинета министров РМ - Sputnik Moldova
Politică
Un ministru părăsește Guvernul Chicu
Cetățenii Republicii Moldova în această țară sunt rugați să printeze sau să descarce acest document în format electronic pe telefonul mobil pentru a fi prezentată la solicitare. În felul acesta ei se vor putea deplasa fără probleme la secțiile de votare, fără riscul de a fi amendați de către autoritățile israeliene în contextul restricțiilor impuse pe timp e pandemie.  

Vom menționa că pe teritoriul statului Israel vor fi deschise, în data de 1 noiembrie, două secții de votare:

Secția de votare nr.1/358 din or. Tel Aviv - sediul Ambasadei Republicii Moldova, str. Rembrandt 38.

Secția de votare nr.1/359 din or. Așdod - clădirea Beit Eitan, str. Kakal 90א.

Ambele secții de votare vor fi deschise între orele 7:00 – 21:00.

Vom aminti că în data de 16 octombrie Guvernul statului Israel a decis ieșirea din carantina ermetică, anulând un șir de restricții impuse anterior. Însă a lăsat în vigoare interdicția de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul statului Israel.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0