Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Stela Botez lansează etnoromanul "Fata cu cobza" – detalii

© Sputnik / OsmatescoStela Botez
Stela Botez - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Stela Botez va lansa prima sa carte - etnoromanul "Fata cu cobza". În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", interpreta a dezvăluit câteva detalii despre noua sa lucrare.
Stela Botez lansează etnoromanul "Fata cu cobza" – detalii

Stela Botez este admirată de către publicul din Moldova pentru vocea sa deosebită și talentul de a cânta la cobză. Interpreta spune că proiectul "Fata cu cobza" nu este doar unul muzical, ci și unul folcloric complex prin care intenționează să povestească mai multe lucruri publicului.

Stela Botez  - Sputnik Moldova
Moldoveanca Stela Botez, extraordinară în noul ei videoclip

Astfel, în data de 24 februarie curent, de Dragobete, va avea loc lansarea etnoromanului "Fata cu cobza", care descrie dragostea dintre oameni, dragostea de Patrie și neam.

"Personajele și povestea lor de dragoste sunt rodul imaginației mele într-un cadru rustic și autentic, care chiar a existat și există în continuare. Acțiunile se desfășoară în satul meu de baștină Pleșeni, raionul Cantemir. Nu este un roman biografic, însă unele acțiuni sunt inspirate din viața reală", a declarat Stela Botez.

Potrivit interpretei, "Fata cu cobza" este o carte educativă care poate fi transmisă din generație în generație, dat fiind faptul că materialul este unul artistico-științific.

Evenimentul de lansare va avea loc la ora 17:30, în incinta Teatrului Poetic "Alexei Mateevici" din Capitală. Intrarea este gratuită pentru toți doritorii.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0