Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

ȚSKA – CFR: Astăzi începe și Europa League!

Abonare
După Liga Campionilor, astăzi va porni la drum a doua competiţie fotbalistică de pe bătrânul continent. ȚSKA Sofia - CFR Cluj e meciul care deschide grupa A, de la ora 19:55, în direct pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Plus.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Ca de obicei în ultimii ani, fotbalul românesc rămâne conectat la competiţiile europene datorită CFR-ului condus de Dan Petrescu. Ardelenii speră să repete parcursul excelent din sezonul trecut, când au obținut 12 puncte dintr-o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes și s-au calificat în 16-imi, unde a fost eliminați de Sevilla, deși nu au pierdut, scor 1-1, la general. Sevilla avea apoi să câștige trofeul, după o finală cu Inter Milano.

”Tricolorii” au învins-o în mod surprinzător pe Belgia, cu 1-0 - Sputnik Moldova
Sport
VIDEO: Batem Belgia! Furtună înscrie de ziua sa de naștere

În fața trupei lui Dan Petrescu se va afla ȚSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei, care a trecut de Sirens (2-1), BATE Borisov (2-0), B36 Torshavn (3-1) și FC Basel (3-1), în preliminarii, pentru a ajunge în grupele Europa League.

CFR Cluj a început aventura europeană în UEFA Champions League. „Feroviarii” au trecut în primul tur de Floriana, campioana Maltei, scor 2-0, dar au fost eliminați dramatic, după loviturile de departajare, de Dinamo Zagreb. Căzuți în Europa League, clujenii au învins campioana Suediei, Djugarden, scor 1-0, și campioana Finlandei, KuPS, scor 3-1.

Meciul ŢSKA Sofia - CFR Cluj va fi găzduit de stadionul „Vasil Levski“ din capitală, cu o capacitate de 43.632 de locuri. Şefii celor de la ŢSKA au scos la vânzare 12.000 de bilete şi 10.000 dintre ele s-au dat repede.

Echipa probabilă a CFR-ului: Bălgrădean - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Chipciu, Hoban, Djokovic - Deac, Debeljuh, Păun.

Kylian Mbappé en finale de Ligue des champions - Sputnik Moldova
Sport
PSG, debut rușinos în primul meci al sezonului!

”Din păcate, campania noastră de transferuri nu a fost ca a celor de la CSKA Sofia, care au luat nouă fotbaliști. Lotul nostru e subțire acum. Va fi greu, în condițiile actuale să ajungem mai departe de grupe. Am văzut șapte meciuri ale lui CSKA Sofia. Mi-au plăcut. Cred că au șanse bune să se califice din grupe”, a declarat antrenorul lui CFR, Dan Petrescu.

”Fiecare punct e important, pentru că poate fi crucial. Grupa e puternică, nu există echipe slabe. Cluj e foarte tare. Ne știm atuurile și slăbiciunile. Vom încerca să profităm de punctele noastre forte și să le neutralizăm pe cele ale adversarilor”, a spus tehnicianul lui ȚSKA, Stamen Belcev.

În celălalt meci al grupei A, de la aceeași oră, se înfruntă Young Boys Berna și AS Roma. Cel mai interesant meci se va juca de la ora 22:00. Celtic va primi replica liderului din Serie A, AC Milan. Partida va fi transmisă în Republica Moldova de Canal 5.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0