Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

PSG, debut rușinos în primul meci al sezonului!

© AFP 2024 / DAVID RAMOSKylian Mbappé en finale de Ligue des champions
Kylian Mbappé en finale de Ligue des champions - Sputnik Moldova
Abonare
PSG a pierdut rușinos în primul său meci al noului sezon din campionatul Franței. Cea mai bogată echipă din Hexagon a fost învinsă de nou-promovata Lens.

CHIȘINĂU, 11 sep – Sputnik, Ștefan Ursu. Infectați cu Covid-19 după ce și-au petrecut vacanța în Ibiza - Neymar, Di Maria, Icardi, Marquinhos, Mbappe, Navas și Paredes au lipsit din primul unsprezece al campioanei Franței.

Artur Ionita - Sputnik Moldova
Sport
Artur Ioniță, interviu exclusiv: ”Obiectivul meu era să rămân în Italia”
Ganago a deschis scorul în minutul 57, în urma unei gafe incredibile a rezervei lui Navas. Marcin Bulka i-a pasat direct atacantului camerunez, care nu a iertat.

PSG a revenit pe terenul de joc după finala pierdută dramatic cu Bayern, 0-1 în Liga Campionilor. Partida cu Lens a fost o restanță din prima etapă a sezonului din Hexagon. Meciul a fost deja amânat o dată, după ce PSG a ajuns până în finala Ligii Campionilor. Cum Thomas Tuchel are lotul decimat, partida a fost la un pas să se amâne din nou.

În următoare etapă, PSG o va înfrunta pe Marseille pe Parc des Princes, duminică, 13 septembrie. Parizienii mai au de recuperat restanţa cu Metz. Singura echipă care a acumulat maximum de puncte după 2 etape este Nice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0