Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

VIDEO: Batem Belgia! Furtună înscrie de ziua sa de naștere

© Photo : FMF - FEDERAȚIA MOLDOVENEASCA DE FOTBAL”Tricolorii” au învins-o în mod surprinzător pe Belgia, cu 1-0
”Tricolorii” au învins-o în mod surprinzător pe Belgia, cu 1-0 - Sputnik Moldova
Abonare
Naționala de tineret a Moldovei a produs surpriza în preliminariile Campionatului European din 2021! ”Tricolorii” au învins-o în mod surprinzător pe Belgia, cu 1-0.

CHIȘINĂU, 13 oct - Sputnik. Singurul gol al partidei disputate la Tiraspol a fost marcat în minutul 38 de fundașul de la Zimbru, Denis Furtună, chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani!

Belgia putea să egaleze în minutul 88, dar portarul Victor Straistari a parat spectaculos penalty-ul executat de Ikoma-Lois Openda.

Selecționerul Alexandru Guzun a folosit următorii jucători: Straistari, Voropai, Gaiu, Furtună, Ciopa, Mamaligă (Bulmaga 63), Stînă, Iosipoi (Ștefu 63), Revenco, Osipov (Borș 84), Cleșcenco.

”Am mari emoții. Le mulțumesc băieților că au luptat. Au jucat exact cum a trebuit”, a declarat selecționerul naționalei Under 21, Alexandru Guzun.

Cu 7 puncte acumulate, Moldova a urcat pe locul 4 în clasament, depășind Țara Galilor. ”Tricolorii” îi vor întâlni pe galezi în ultimul meci, în deplasare, pe 13 noiembrie.

Belgia a rămas liderul grupei, cu 13 puncte, cu unul mai mult ca Germania, care are un meci în minus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0