Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concert de binefacere: Unde și când va avea loc

© Sputnik / Rodion ProcaGalina Gherman
Galina Gherman - Sputnik Moldova
Abonare
Sala cu Orgă va găzduit un concert de caritate, organizat de interpreta Galina Gherman. În cadrul evenimentului vor participa mai mulți interpreți cunoscuți din Republica Moldova.
Duminică va avea loc un concert de binefacere

În ziua de duminică, 18 octombrie, doritorii de a participa la un spectacol și totodată de a face o faptă bună pentru cei care au nevoie de ajutor sunt așteptați la concertul de binefacere "Cocktail de Toamnă".

La eveniment vor evolua interpreți îndrăgiți de muzică ușoară și populară precum: Anatol Mârzenco, Ian Raiburg, Laurențiu Popescu, Galina Gherman, Ludmina Pomujac ș.a.

Nonna Mihalcean - Sputnik Moldova
Săptămână importantă: Principalele evenimente sociale - detalii
"Este un concert de binefacere și ne dorim din tot sufletul să-i ajutăm pe cei nevoiași, în special în această perioadă dificilă. Va fi un spectacol nemaipomenit și cred că mulți oameni sunt dornici de asemenea evenimente. Concertul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție – purtarea măștilor, păstrarea distanței sociale ș.a.", a relatat pentru Sputnik interpreta Galina Gherman.

Concertul  de binefacere va începe la ora 16:00. Prețul unui bilet variază între 100 și 150 de lei.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0