Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lansare muzicală la Sputnik de Hramul Chișinăului - audio

© Sputnik / OsmatescoSilvia Grigore
Silvia Grigore - Sputnik Moldova
Abonare
De ziua Oraşului, consilierul municipal Silvia Grigore a lansat o nouă premieră muzicală în exclusivitate, la Sputnik Moldova.
Lansare muzicală la Sputnik de Hramul Chișinăului

Chiar dacă activează într-un domeniu diferit de cel artistic, Silvia Grigore susține că mereu a fost pasionată de muzică. De Ziua orașului Chișinău, consilierul municipal a lansat o piesă muzicală deosebită "Viața ta" prin care transmite mesajul să trăim cu maximă intensitate fiecare clipă și să prețuim momentele și oamenii din viața noastră.

Ziua orașului - Sputnik Moldova
Societate
Hramul Chișinăului: Programul evenimentelor artistice
"Sunt implicată în diverse activități și nu reușesc să-mi dedic timpul cântecului, dar mereu acesta a avut o semnificație deosebită în viața mea. Ziua orașului Chișinău este un prilej bun de a lansa piese dragi sufletului", a dezvăluit pentru Sputnik Silvia Grigore.

În același timp, consilierul municipal a adresat un mesaj de felicitare pentru toți chișinăuienii, îndemnându-i "să păstreze cu sfințenie fiecare colțișor al orașului, să manifeste o atitudine civică, responsabilitate, dragoste și respect pentru orașul în care s-au născut".

Pentru a asculta noua premieră muzicală lansată de Silvia Grigore accesați fișierul audio atașat.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0