Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Comentariu: Prestația "tricolorilor" în cadrul Ligii Națiunilor

© Sputnik / Miroslav RotariMihai Burciu
Mihai Burciu - Sputnik Moldova
Abonare
Despre prestația fotbaliștilor moldoveni în cadrul Ligii Națiunilor, dar și despre perspectivele fotbalului moldovenesc a vorbit în studioul Radio Sputnik comentatorul sportiv Mihai Burciu.
Prestația "tricolorilor" în cadrul Ligii Națiunilor

Naționala Moldovei a suferit cea mai grea înfrângere, cedând cu 0-6 în amicalul cu Italia, disputat la Florența. Amicalul cu Italia a fost un test important înaintea meciurilor cu Grecia și Slovenia din Liga Națiunilor, susține comentatorul sportiv Mihai Burciu.

"Jucătorii noștri și fotbalul nostru a avut de cules roade din acest meci amical, chiar dacă scorul de pe tabelul de marcaj a fost unul destul de sever. Avem ce învăța din această partidă. Trebuie să profităm de aceste jocuri și să învățăm din greșeli", a declarat în studioul Sputnik Mihai Burciu.

De asemenea, pe 11 octombrie curent, tricolorii noștri au jucat cu elenii un meci amical la Atena. Și de această dată Naționala de fotbal a Moldovei a fost învinsă, scorul încheindu-se cu 0-2.

Meciul amical de fotbal Italia - Moldova - Sputnik Moldova
Sport
Italia - Moldova 6-0. ”Tricolorii”, la cea mai categorică înfrângere
"Atât meciul cu Italia, cât și cel cu Grecia au fost practic pierdute din cauza greșelilor individuale ale jucătorilor, dar nu ale întregului colectiv. Nota trebuie să o acordăm fiecărui judecător în parte", a comentat invitatul.

Mihai Burciu susține că în acest an atât de complciat avem parte de un campionat național destul de slab din punct de vedere al calității, întrucât fotbaliștii nu au putut face antrenamente intense din cauza pandemiei. Cu toate acestea, comentatorul sportiv a remarcat că Naționala Moldovei nu are cele mai slabe rezultate și speră că la următorul meci tricolorii ar putea câștiga. 

Pe 14 octombrie Moldova va juca pe stadionul Zimbru împotriva Sloveniei, care a învins Kosovo cu 1-0. În clasament, Grecia și Slovenia au câte 7 puncte după 3 partide disputate. Moldova și Kosovo acumulează câte un punct.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0