Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un conflict s-a terminat cu o crimă într-un sat găgăuz

© Fotolia / Mr Korn FlakesПреступление
Преступление - Sputnik Moldova
Abonare
O reglare de conturi dintre doi locuitori ai satului Congazcic din autonomia găgăuză s-a soldat cu înjunghierea cu un cuțit și moartea unui dintre ei. Scenele au fost suirpinse de camerele de supraveghere instalate în centrul satului.

COMRAT, 8 oct - Sputnik, Maxim Topal. O bătaie cu final fatal a avut loc pe 7 octombrie în satul Congazcic, raionul Comrat. Conflictul dintre doi localnici, cu vârste de 49 și 23 de ani, s-a încheiat cu o crimă violentă, a declarat pentru Sputnik Moldova primarul satului Congazcic, Dmitri Ichizli.

Подтопление в Комрате: без газа остаются десятки семей - Sputnik Moldova
Societate
Foto: Soluția găsită pentru subsolurile inundate din Comrat

„Prima dată ei s-au certat acum un an și jumătate și de atunci s-au aflat în relații ostile”, a spus primarul.

Făptuitorul și victima lui s-au întâlnit lângă parcul din centrul satului. Între ei a urmat o luptă verbală, care s-a transformat rapid într-o bătaie, în timpul căreia bărbatul de 49 de ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe adversar în regiunea burții.

Scenele au fost înregistrate de camerele de supraveghere video instalate în centrul satului. Victima a fost transportată imediat la spitalului raional din Comrat. Din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice - tânărul a murit din cauza rănilor.

Poliția din Găgăuzia a pornit urmărirea penală pe acest caz, în temeiul părții (1) a articolului 145 din Codul penal al Republicii Moldova (crimă cu premeditare).
Dacă vinovăția bănuitului va fi demonstrată, acesta riscă o condamnare la închisoarea pe 10-15 ani.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0