Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trump: „Este o binecuvântare că am luat virusul”

© Photo : Facebook / Donald J. TrumpПрезидент США Дональд Трамп
Президент США Дональд Трамп  - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump, care s-a întors miercuri la Biroul Oval de la Casa Albă, a declarat că faptul că s-a infectat cu coronavirus este o „binecuvântare” pentru el, deoarece a descoperit tratamente pe care a promis că le va pune la dispoziție gratuit tuturor americanilor.

BUCUREŞTI, 8 oct – Sputnik, Doina Crainic. Președintele republican, dornic să-și relanseze campania electorală pentru a obține un al doilea mandat luna viitoare împotriva democratului Joe Biden, a repetat că se simte cel mai bine de la începutul perioadei sale de convalescenţă. Trump a fost internat vineri la Centrul Medical Militar Walter Reed, lângă Washington, pentru tratament împotriva Covid-19.

Дональд Трамп - Sputnik Moldova
Trump, bolnav de coronavirus, a revenit la Casa Albă

„Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că am luat (coronavirusul). Tot răul spre bine”, a declarat Donald Trump, citat de Sputnik

Preşedintele american a adăugat că a putut descoperi direct tratamente eficiente împotriva Covid-19, referindu-se la produsele laboratoarelor Regeneron și Eli Lilly. „Vreau să vă pun la dispoziţie ceea ce am primit eu. Și voi face să dispuneţi gratuit [de tratamente]”, a spus Trump, adresându-se americanilor într-un videoclip postat pe Twitter.

Anterior, Casa Albă a relatat că președintele s-a întors în Biroul Oval pentru a fi informat, la doar două zile după externarea din spital, despre discuțiile cu privire la un nou plan de susținere a economiei și despre evoluţia uraganului Delta.

Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Rusia
Reacția lui Putin la infectarea lui Trump cu COVID-19

Un oficial apropiat preşedintelui a spus că Donald Trump a folosit grădina Casei Albe pentru a ajunge în biroul său pentru a nu-i expune la coronavirus pe membrii personalului, deşi medicul său i-a spus în acea zi că nu mai are simptome.

Preşedintele, în vârstă de 74 de ani, a stat în apartamentul său de la Casa Albă de când a fost externat din spital luni seara. Trump s-a descris ca un om care a învins cu succes boala cauzată de noul coronavirus și a ieșit din ea mai puternic, îndemnându-i pe americani să nu se teamă de virus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0