Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Reacția lui Putin la infectarea lui Trump cu COVID-19

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин
Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin i-a expediat un mesaj lui Donald Trump și soției acestuia, după ce s-a aflat că ambii au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

BUCUREȘTI, 2 oct – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a expediat o telegramă președintelui SUA, Donald Trump, care a fost testat pozitiv cu COVID-19. El i-a dorit omologului său american, dar și soției acestuia, însănătoșire cât mai grabnică, exprimându-și toată susținerea într-un astfel de moment dificil, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

Donald și Melania Trump - Sputnik Moldova
Donald și Melania Trump - testați pozitiv cu coronavirus

Trump anunțase astăzi că el și prima doamnă, Melania Trump, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Medicul președintelui, Sean Conley, a declarat că Trump și soția acestuia se simt bine și speră că Trump va putea să-și îndeplinească în continuare atribuțiile de șef al statului.

Putin a expediat o telegramă „în care le-a dorit lui Trump și soției sale însănătoșire cât mai grabnică și și-a exprimat susținerea sinceră într-un astfel de moment dificil”.

“Sunt convins că vitalitatea care vă caracterizează, voioșia și optimismul vă vor ajuta să faceți față virusului periculos”, a subliniat Putin în telegramă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0